Lekker naar de BioBoer 

Beste biologische ondernemer,

We hebben goed nieuws: de ‘Lekker naar de Bioboer’ Open Dagen worden voort gezet. Bionext heeft de organisatie overgedragen aan Stichting Biologisch Goed Van Eigen Erf. Voor u gaat er weinig veranderen behalve de datum en de beschikbare promotiematerialen. 

De nieuwe datum is 21-22 september 2019

De promotiematerialen werden de afgelopen jaren betaald uit een subsidie die gestopt is. Stichting Van Eigen Erf  heeft daarom een laag budget maar des te grotere motivatie. Samen maken we er een mooi feest van. 

Graag leggen we uit wie en wat Stichting Van Eigen Erf is. Van Eigen Erf bestaat sinds 2003 uit een landelijk netwerk van biologische boeren en tuinders die hun producten rechtreeks aan de consument verkopen. Via biologische boerderijwinkels, webwinkels, boerenmarkten en pakketten. Het bestuur bestaat uit Arie vd Brand (De Nieuwe Proef, voorzitter), Age Opdam (Genneper Hoeve) en Barend Mul (Sonneclaer ijs). Iris van de Graaf en Maria van Boxtel zijn uitvoerders van projecten. Van Eigen Erf organiseert onder meer het Streekplein op de BioBeurs, de Boergondische feestmalen en voert diverse korte keten projecten uit. Van Eigen Erf gaat zich inzetten om sponsors te vinden voor de Lekker naar de BioBoer dagen in de toekomst.

Lekker naar de Bioboer is uitdrukkelijk voor alle boeren en tuinders met een SKAL licentie, dus niet alleen voor bij Van Eigen Erf aangesloten producenten.

Doe je ook mee?

Schrijf je in voor de nieuwe datum van 21-22 september 2019

Heb je vragen? Mail dan naar iris@lekkernaardebioboer.nl


Inschrijven. Hoe werkt het? 

Al eerder ingelogd? Met uw SKAL nummer kunt u opnieuw inloggen
Nog niet eerder op deze website ingelogd? Dan kunt u zich hier aanmelden. Vul de verplichte velden voor registratie in.