Welkom op Geitenboerderij Ridammerhoeve

 
 
OPEN DAG    OP ZATERDAG 16 JUNI 11:00 - 17:00
 

Wat biedt deze boerderij:

Wat voor soort boerderij is dit?
Koeien, Varkens, Kippen, Geiten, Zorgboerderij, Groenteteelt (volle grond of kas), Kruiden, bloemen, planten, bomen of bollen, Zuivel- of kaasmakerij, Huisverkoop, Biologisch-dynamisch

Wij zijn een biologische-dynamische geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. Op deze mooie plek, vlak bij Amsterdam, melken wij zo', 120 geiten. De melk verwerken wij in onze kaaskelder tot diverse soorten geitenkaas, verse kaas, feta, yoghurt, kwark, karnemelk en boter. En... zelfs geitenijs! Verder hebben wij legkippen, een zeug met wat biggen, een paar zoogkoeien, een paard en een pony. In onze moestuin verbouwen wij groenten en kruiden die wij in ons restaurant gebruiken. In ons restaurant maken wij zoveel mogelijk gebruik van de producten van onze boerderij.

Welke natuurmaatregelen vinden plaats op deze boerderij?
bijenkasten, paddenpoelen


Wat is er te doen tijdens Lekker naar de Boer 2020:

Welke activiteiten zijn er op deze boerderij op de open dag?
rondleiding, proeverij, demonstratie, boerderijwinkel open, terras

Om 13 uur is er een mogelijkheid om mee te doen met een lesje Geitenyoga! Onze yoga juf Brenda verzorgt een yoga les met veel plezier en speelsheid tussen de kleine geitjes. Je kan je voor deze les aanmelden via hoi@yogalesje.nl De kosten 25,- hiervoor krijg je na afloop van de yoga een cappuccino met geitenmelk en een huisgemaakte notentaart.

Welke kinderactiviteiten zijn er op deze boerderij op de open dag?
dieren aaien/knuffelen, dieren voeren, speeltoestellenBEZOEKADRES
Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 2 4, 1182 DB Amstelveen

http://.twitter.com/#!/geitenboerderij
www.geitenboerderij.nl

LIGGING