Welkom op Arkema Vlees

 
 
OPEN DAG    OP ZATERDAG 16 JUNI 10:00 - 17:00 EN OP ZONDAG 17 JUNI 11:00 - 15:00
 

Wat biedt deze boerderij:

Wat voor soort boerderij is dit?
Koeien, Varkens, Huisverkoop

De biologische boerderijwinkel is gelegen in Noordbroek, waarbij het vee op een natuurlijke wijze wordt grootgebracht. Wat ooit begon met een koppel Blonde d'Aquitaine runderen, is uitgegroeid tot heuse biologische boerderijwinkel met een divers assortiment aan producten. Naast de koeien hebben we ook zeugen en vleesvarkens op onze boerderij. Het vlees van deze dieren verwerken we na de slacht zelf verder op de boerderij in onze eigen slagerij. Naast de slacht en verwerking van onze eigen dieren hebben we in onze boerderijwinkel een ruim assortiment aan biologische producten en verkopen we naast het runder- en varkensvlees ook biologisch kip- en lamsvlees. In de winkel vind u ook biologische rijst, pasta, drop etc. en hebben we ook een aantal streekproducten in ons assortiment. Meer informatie vind u ook op onze website (www.arkemavlees.nl) en op onze Facebookpagina (www.facebook.com/arkemavlees)

Welke natuurmaatregelen vinden plaats op deze boerderij?
natuurlijke hagen, stroken en bos(jes), overig

Hiernaast beheren we ook nog 10 hectare akkerranden met bloemen en kruiden waar insecten en wild zich graag in verschuilen.


Wat is er te doen tijdens Lekker naar de Boer 2020:

Welke activiteiten zijn er op deze boerderij op de open dag?
rondleiding, proeverij, boerderijwinkel open, terras

Welke kinderactiviteiten zijn er op deze boerderij op de open dag?
dieren aaien/knuffelen, overig

Ook kunnen kinderen achter het stuur kruipen van een trekker of combine en is er een parcour met traptrekkers.BEZOEKADRES
Arkema Vlees
Korengarst 4, 9635VB Noordbroek

www.arkemavlees.nl

LIGGING