Het Boeren Blog

Blog
     

Leuk om te doen!

Agenda
     


 

Lekker naar de BioBoer 

Lekker baar de BioBoer start door!

We hebben goed nieuws: Bionext heeft de organisatie  van ‘Lekker naar de BioBoer’ Open Dagen overgedragen aan Stichting Biologisch Goed Van Eigen Erf. 

Noteer de datum: weekend van 6-7 september 2020

De landelijke Stichting Van Eigen Erf promoot sinds 2003 biologisch eten ‘rechtstreeks van de biologische boer’ uit eigen regio, vanuit de overtuiging dat voeding lekker, gezond en duurzaam zou moeten zijn.

En wat is nu leuker dan een kijkje op het Erf van de Bioboer? Om te zien waar al dat lekkere en gezonde eten vandaan komt ? Dat kan nu weer tijdens het Lekker naar de BioBoer weekend op 6 en 7 september 2020! 

Ben je gecertificeerde biologische boer of tuinder en wil je een Open Dag geven*? Doe mee en schrijf je in

Wil je naar de Open Dagen? Zoek hier naar deelnemende boerderijen

*N.B Lekker naar de BioBoer is voor alle biologische boeren en tuinders (dus niet alleen voor bij Van Eigen Erf aangesloten bedrijven)

Help Lekker naar de BioBoer mogelijk maken!

Uw steun is nodig

Doneren kan al vanaf €10,-

(Donatieknop in ontwikkeling)

Ruim 50.000 mensen bezochten jaarlijks de Lekker naar de  BioBoer dagen. De afgelopen jaren werd de organisatie gesponsord door de EU. Deze  steun hield in 2018 op. (reden waarom Bionext met de organisatie moest stoppen). Daarom zoeken we uw steun! Een kleine bijdrage helpt om Lekker naar de BioBoer nu en in de toekomst mogelijk te maken voor een groot aantal mensen. Meer doneren helpt uiteraard meer.

 

Biologisch, eerlijk en puur

Biologisch groeit! En dat is logisch, want biologisch is niet alleen lekker, maar ook gegarandeerd diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen en gentechvrij.

Het offici´┐Ż«le keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Wilt u meer weten over de keurmerken, lees dan hier verder. 

 

 

 

 

 


    

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanhef: Dhr. Mvr.
Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Postcode:
Hou mij op de hoogte van andere leuke acties rondom Lekker naar de BioBoer, de fietsroutes of biologische evenementen
Inschrijven  Uitschrijven

Het Boeren Blog

Blog